Tuotteet hakusanalla sisilialainen kultatähti (12)

Ravioli Sardi

Ravioli Sardi

Suuret sardi-raviolit ovat täytetty ricottajuustolla (pehmeä juusto) ja sitruunalla, ja ne ilmentävät Välimeren makujen yksinkertaisuutta ja puhtautta, tarjoten raikkaan ja hienostuneen kulinaarisen kokemuksen. Tämä ravioli edustaa täydellistä harmoniaa ricottan makeuden ja pehmeyden sekä sitruunan elävän raikkauden sitruksisen maun välillä, joka on kääritty herkulliseen taikinakuoreen.
Hoegaarden Olut

Hoegaarden Olut

Hoegaarden Olut
Mustat oliivit

Mustat oliivit

Mustat oliivit
CHIKMAGALUR Intia

CHIKMAGALUR Intia

CHIKMAGALUR Intia
Käsintehdyt Tarallini

Käsintehdyt Tarallini

TARALLI CHILIN, JUUSTON JA PIPPURIN KANSSA, ÖLJYN JA VIININ KANSSA, FENKOLIN JA MUSTIEN OLIVIEN KANSSA.
italialaiset erikoisuudet

italialaiset erikoisuudet

Täällä ei leikitä. On Piemonten, Abruzzon, Umbrian ja Toscanan ihmisten ylpeys, todelliset ruoka-alan asiantuntijat. He ovat tehneet historiansa ja ylistäneet sen hyveitä ajan myötä. Suhteet ihmisten, kasteen, koirien ja kärsivällisyyden välillä: tutkimus. Casa Di Cecco on löytänyt ja valmistanut teille helmet, jotka ovat näiden asiantuntijoiden, ensin aarteiden etsijöiden ja sitten gastronomien, työtä. Koska toisaalta on tutkimuksen salaisuus, toisaalta Casa Di Cecco tarjoaa teille gastronomian yhteisöllisyyden.
Parsakaali

Parsakaali

Parsakaali eri paloina Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina. Tarjoamme seuraavan valikoiman: valkoinen/vihreä erilaisia pituuksia ja halkaisijoita Varsia Paloja ilman kärkiä (keskipalat) Paloja kärjillä (kärjet & palat) Kärjet
Fenkoli

Fenkoli

Foeniculum vulgare Alkuperä: Egypti
ANJOVIKSET OLIIVIÖLJYSSÄ - SUOLATUT

ANJOVIKSET OLIIVIÖLJYSSÄ - SUOLATUT

Anjovisfaneille on selvää, että oliiviöljyyn säilötyt anjovisfileet tarjoavat loputtomasti nautintoa ja sopivat moniin resepteihin, joissa ne tuovat mukanaan voimakkaan kalaisen ja suolaisen maun. Oliiviöljyssä säilöttyjä anjoviksia käytetään lähes mausteena, antaen ainutlaatuisen ja herkullisen maun jokaiselle reseptille, johon ne sisältyvät. Yhdistä oliiviöljyssä säilötty anjovis muihin makuihin Ennen kuin puhumme resepteistä, tässä on lista ainesosista, jotka sopivat täydellisesti yhteen oliiviöljyssä marinoidun anjovisfileen kanssa. Jos sinulla on resepti, joka käyttää pääasiassa näitä ainesosia, voit varmasti lisätä anjovista ja onnistua joka kerta: - Vihreä tai musta oliivi - Tomaatti (tuore, murskattu, kirsikkatomaatti...) - Kaprikset - Grillatut paprikat - Kesäkurpitsa - Perunat - Juustot mozzarella ja feta - Keitetty kananmuna, majoneesi tai munakas - Valkosipulinkynnet.
Sardiinit Tomaattikastikkeessa

Sardiinit Tomaattikastikkeessa

Sardiinit Tomaattikastikkeessa Paino: 100g
Chiktail Silli

Chiktail Silli

Chiktail Silli Ref: SAL029 Sisältö: 190 g
Hoegaarden Olut

Hoegaarden Olut

Hoegaarden Olut